Λάρισα: Ένα ποδήλατο και... επτά διαρρήξεις λεωφορείων!

Λάρισα: Ένα ποδήλατο και... επτά διαρρήξεις λεωφορείων!

Ο 18χρονος δράστης εντοπίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε ο 54χρονος ιδιοκτήτης του δικύκλου

Λάρισα: Ένα ποδήλατο και... επτά διαρρήξεις λεωφορείων!
Προδόθηκε από το ποδήλατο που είχε κλέψει την περασμένη Τρίτη από την αυλή του σπιτιού του 54χρονου ιδιοκτήτη στη Λάρισα ο 18χρονος δράστης, όταν εντοπίστηκε να το οδηγεί. Και δεν θα πληρώσει μόνο για την κλοπή, αλλά και για επτά διαρρήξεις που είχε διαπράξει!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέλαβαν το νεαρό Έλληνα και επέστρεψαν το ποδήλατο στον δικαιούχο, βρήκαν ακόμη στην κατοχή του 18χρονου ένα έγγραφο ταχογράφου Δ.Χ. φορτηγού, τρεις φορητές συσκευές usb και ένα κινητό. Στη συνέχεια, διαπίστωσαν από τα δακτυλικά του αποτυπώματα ότι είχε διαπράξει πέντε διαρρήξεις σε σταθμευμένα Δ.Χ. λεωφορεία και δύο απόπειρες.

Κλείσιμο
Μαζί με έναν συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, ο δράστης παραβίαζε τον χώρο αποσκευών των λεωφορείων και έμπαινε από εκεί στο εσωτερικό. Συνολικά, είχαν κλέψει 410 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και συσκευές άγνωστης αξίας, αλλά και έγγραφα των ιδιοκτητών. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης