Συνέλαβαν φυγόποινο με τρεις καταδίκες στον Βόλο

Συνέλαβαν φυγόποινο με τρεις καταδίκες στον Βόλο

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών και τριών μηνών

Συνέλαβαν φυγόποινο με τρεις καταδίκες στον Βόλο
Σαν... κύριος κυκλοφορούσε στον Βόλο ένας 37χρονος Έλληνας, παρ' όλο που είχε καταδικαστεί τρεις φορές από δικαστήρια της πόλης και της Λάρισας! Στην ελευθερία του έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον εντόπισαν και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στον εισαγγελέα.

Εκείνος έδωσε εντολή να εγκλειστεί στις φυλακές ο φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ, καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους. 

Κλείσιμο
*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών εκκρεμούσε σε βάρος μίας 66χρονης Ελληνίδας που είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας. Η φυγόποινη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης