Διέθετε προς πώληση «μαϊμού» ελαιόλαδο στο Κιλκίς

Διέθετε προς πώληση «μαϊμού» ελαιόλαδο στο Κιλκίς

Ο 25χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. να κινείται με αυτοκίνητο και, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 104 δοχεία με συνολικά 520 λίτρα λαδιού το οποίο πλάσσαρε ως ελαιόλαδο

Διέθετε προς πώληση «μαϊμού» ελαιόλαδο στο Κιλκίς
Μεγάλες ποσότητες λαδιού άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας, που έμοιαζε μόνο στο... χρώμα με ελαιόλαδο, διέθετε προς πώληση σε ανυποψίαστους καταναλωτές σε περιοχή του Κιλκίς ένας νεαρός ο οποίος δεν διέθετε ούτε τα νόμιμα παραστατικά, αλλά ούτε και άδεια πλανόδιου πωλητή.

Ο 25χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. να κινείται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 104 δοχεία με συνολικά 520 λίτρα λαδιού το οποίο πλάσσαρε ως ελαιόλαδο. Τα δοχεία   κατασχέθηκαν και δείγμα του λαδιού εστάλη για χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί η σύνθεσή του και άν ήταν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία. 

Κλείσιμο
Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με κατηγορίες για απάτη και παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο για την τέλεση παράνομης δραστηριότητας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης