Τέσσερις συλλήψεις για μισό κιλό χασίς στην Λακωνία

Τέσσερις συλλήψεις για μισό κιλό χασίς στην Λακωνία

Ζευγάρι έκρυβε 441 γραμμάρια χασίς στο σπίτι του - Οι αστυνομικοί εντόπισαν και τον προμηθευτή τους

Τέσσερις συλλήψεις για μισό κιλό χασίς στην Λακωνία
Περικυκλωμένος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Ο.Π.Κ.Ε., του τμήματος Σκάλας και του τμήματος Κροκεών βρέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος Βούλγαρος και μια συνομήλική του Ελληνίδα στην Σκάλα Λακωνίας και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς. 

Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί έκαναν λόγο ότι το ζευγάρι είχε στην κατοχή του πολύ μεγαλύτερη ποσότητα κι έτσι ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους σε κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, όπου βρέθηκαν άλλα 441,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης και συνελήφθη μια 26χρονη Βουλγάρα, αδελφή του 25χρονου. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο προμηθευτής από τον οποίο το ζευγάρι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά, ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στη Σκάλα και παραπέμφθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για προμήθεια, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Σούπερ μάρκετ... ναρκωτικών είχε γίνει το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας 32 και 22 χρόνων και μία 28χρονη Αλβανίδα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τους σταμάτησαν για έλεγχο σε περιοχή της Πιερίας! Στο εσωτερικό του και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με 13,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνη βάρους 0,8 του γραμμαρίου και ένδεκα χαρτάκια εμποτισμένα με LSD. Οι τρεις νεαροί ανακρίνονται από τη Δίωξη Ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης