Αλβανοί και Έλληνας μετέφεραν 53 κιλά χασίς

Αλβανοί και Έλληνας μετέφεραν 53 κιλά χασίς

Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για εισαγωγή

Αλβανοί και Έλληνας μετέφεραν 53 κιλά χασίς
Αυτή τη φορά, τη μεταφορά φορτίου χασίς από την πατρίδα τους ανέλαβαν τρεις Αλβανοί που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα και ένας Έλληνας θα τα παραλάμβανε για να το διακινήσει. Οι μεταφορείς συνελήφθησαν στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο συνεργός τους εντοπίστηκε την Τρίτη.

Με μια συντονισμένη επιχείρηση, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 31, 36 και 30 χρόνων την στιγμή που έκρυβαν 32 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 52 κιλών και 870 γραμμαρίων σε μια αγροτική περιοχή και τους πέρασαν χειροπέδες. Ήταν προφανές ότι κάποιος άλλος θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά κι έτσι οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι περιμένοντας να εμφανιστεί.

Κλείσιμο
Το επόμενο πρωί, έφτασε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή ένας 41χρονος Έλληνας για να παραλάβει το φορτίο και έπεσε αμέσως στα χέρια των αστυνομικών, που κατέσχεσαν το όχημά του και τρία κινητά. Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης