Κρήτη: Έκρυβε πολεμικό όπλο και πιστόλι στο σπίτι του

Κρήτη: Έκρυβε πολεμικό όπλο και πιστόλι στο σπίτι του

Ο 57χρονος συνελήφθη μετά από την έφοδο των αστυνομικών τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του

Κρήτη: Έκρυβε πολεμικό όπλο και πιστόλι στο σπίτι του
Τυχόν ανάμειξή του σε κυκλώματα διακίνησης οπλισμού ή της νύχτας, ή ακόμη και σε ένοπλες ληστείες, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χανίων για έναν 57χρονο Έλληνα που συνέλαβαν με παράνομα όπλα τα οποία έκρυβε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Ο 57χρονος συνελήφθη μετά από την έφοδο των αστυνομικών τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν ένα πολεμικό όπλο και ένα πιστόλι τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Για βαλλιστική εξέταση, καθώς και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Οπλισμένος σαν... αστακός ήταν ένας 33χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τη νύχτα της Κυριακής στην πόλη της Ρόδου! Στην κατοχή του βρέθηκαν δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 0,09 και 0,11 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

*** Στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έπεσε ένας 52χρονος Έλληνας που μετέφερε με το αυτοκίνητό του έναν 29χρονο Αλβανό ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα, ενώ είχε πάνω του και ένα μαχαίρι. Οι επιβάτες του Ι.Χ., που συνελήφθησαν στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στο ύψος του Λουτρού, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κατηγορούνται ο 52χρονος για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράνομη οπλοκατοχή και ο 29χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης