Ηράκλειο: Πατέρας και γιος «χτυπούσαν» μαγαζιά και εκκλησίες

Ηράκλειο: Πατέρας και γιος «χτυπούσαν» μαγαζιά και εκκλησίες

Οικογενειακή υπόθεση ήταν οι διαρρήξεις που αναστάτωναν από τον περασμένο Νοέμβριο τους κατοίκους περιοχών στους δήμους Αρχανών- Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος 

Ηράκλειο: Πατέρας και γιος «χτυπούσαν» μαγαζιά και εκκλησίες
Οικογενειακή υπόθεση ήταν οι διαρρήξεις που αναστάτωναν από τον περασμένο Νοέμβριο τους κατοίκους περιοχών στους δήμους Αρχανών- Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Πίσω από επτά διαρρήξεις και απόπειρες, κρύβονταν ένας 47χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του.

Πατέρας και γιος είχαν διαρρήξει έξι μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία, καφενεία, αλλά και σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και είδη καπνού, ενώ είχαν αποπειραθεί να αδειάσουν και το παγκάρι μιας εκκλησίας χωρίς να τα καταφέρουν. Η τελευταία εισβολή τους είχε γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής και ήταν μοιραία, αφού  συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Στα σπίτια τους σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κατασχέθηκαν ένα μέρος των κλοπιμαίων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού βάρους 300 γραμμαρίων που είχε ο 22χρονος. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης