Ιεράπετρα: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του δασκάλου που ασελγούσε σε μικρά παιδιά

Ιεράπετρα: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του δασκάλου που ασελγούσε σε μικρά παιδιά

Ο διορισμένος δικηγόρος δήλωσε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή

Ιεράπετρα: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του δασκάλου που ασελγούσε σε μικρά παιδιά
Με την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του 58χρονου δάσκαλου από την Ιεράπετρα που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε συνολικά 14 μικρούς μαθητές και μαθήτριες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διορισμένος δικηγόρος δήλωσε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή. Το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να του διοριστεί άλλος δικηγόρος. 

Κλείσιμο
Ο νέος δικηγόρος που διορίστηκε ζήτησε διακοπή για να μελετήσει την ογκώδη δικογραφία. Από την πολιτική αγωγή υποβλήθηκε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά η δίκη διακόπηκε για τις 3 Μαρτίου.  Η έδρα επιφυλάχθηκε ως προς το αίτημα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε να είναι κλειστή η συνεδρίαση μέχρι και το στάδιο της απολογίας.

Ο 58χρονος δάσκαλος κατηγορείται ότι από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 εντός του σχολικού χώρου, σε σχολικές εκδρομές και σε κατ΄ιδίαν μαθήματα προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μικρών μαθητών.

Πηγή: Cretalive

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης