Τον τραυμάτισε με καρέκλα μέσα στο γήπεδο!

Τον τραυμάτισε με καρέκλα μέσα στο γήπεδο!

Σε βάρος του 48χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και αναζητείται για να συλληφθεί

Τον τραυμάτισε με καρέκλα μέσα στο γήπεδο!
Δυο εβδομάδες μετά τα θλιβερά επεισόδια με έναν τραυματία που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα μεταξύ του Ναυπακτιακού Αστέρα και της Α.Ε. Μεσολογγίου, νέες συγκρούσεις έγιναν το απόγευμα στον αγώνα της Αναγέννησης Μεσολογγίου με τον Τρίκαρδο Κατοχής και οι αστυνομικοί αναζητούν έναν 48χρονο.

Σύμφωνα με έναν 29χρονο, που μεταφέρθηκε προληπτικά με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια αποχώρησε, ο δράστης φέρεται να τον χτύπησε με ένα κομμάτι σπασμένου καθίσματος! Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και αναζητείται για να συλληφθεί. Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων άρχισαν στα μέσα του β΄ ημιχρόνου με ξήλωμα καθισμάτων και μάχες σώμα με σώμα. Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και οι αστυνομικές δυνάμεις εκκένωσαν το γήπεδο, για να ξεκινήσει πάλι μετά από 20 λεπτά. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ερευνούν πόσοι ακόμη εμπλέκονται στα επεισόδια, ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η προανάκριση για τα προηγούμενα θλιβερά γεγονότα της 28ης Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα κατά την διάρκεια του πετροπόλεμου μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Η έξαρση βίας στους αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας έχει μπει στο μικροσκόπιο και των αθλητικών αρχών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης