Καταδίωξη για διακινητή ναρκωτικών στην Πέλλα

Καταδίωξη για διακινητή ναρκωτικών στην Πέλλα

Με οργανωμένη επιχείρηση, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί μάζεψαν από τον δρόμο τις συσκευασίες με 8,7 γραμμάρια ναρκωτικού

Καταδίωξη για διακινητή ναρκωτικών στην Πέλλα
Λίγη ώρα πριν, είχε πουλήσει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε έναν 27χρονο ο οποίος είχε αποκαλύψει την ταυτότητά του στους αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο. Ενώ οδηγούσε σε περιοχή της Πέλλας, ο προμηθευτής αντιλήφθηκε ότι τον είχαν εντοπίσει και προσπάθησε να ξεφύγει.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Έδεσσας που καταδίωκαν τον 30χρονο Έλληνα, τον είδαν να αναπτύσσει ταχύτητα και ταυτόχρονα να πετάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του τα σακουλάκια με τις μικροποσότητες χασίς που είχε μαζί του για να τις πουλήσει. Με οργανωμένη επιχείρηση, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί μάζεψαν από τον δρόμο τις συσκευασίες με 8,7 γραμμάρια ναρκωτικού.

Κλείσιμο
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, όπου βρέθηκαν άλλα 193 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και 1.370 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του χασίς. Ο 30χρονος οδηγήθηκε μαζί με τον 27χρονο  στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, που άσκησε στον πρώτο δίωξη για διακίνηση και στον δεύτερο για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης