Σεσημασμένες έκλεψαν κόσμημα από μαγαζί στην Ξάνθη

Σεσημασμένες έκλεψαν κόσμημα από μαγαζί στην Ξάνθη

Όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία, οι «πελάτισσες» τσέπωσαν μια χρυσή αλυσίδα και έφυγαν μαζί με έναν άνδρα που τις συνόδευε

Σεσημασμένες έκλεψαν κόσμημα από μαγαζί στην Ξάνθη
Καλοντυμένες και όμορφες ήταν οι δυο Ελληνίδες που μπήκαν το απόγευμα της Τρίτης σε ένα κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ξάνθης και ζήτησαν από τον 42χρονο ιδιοκτήτη να τους δείξει διάφορα κομμάτια, κρατώντας τον για ώρα απασχολημένο.

Όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία, οι «πελάτισσες» τσέπωσαν μια χρυσή αλυσίδα και έφυγαν μαζί με έναν άνδρα που τις συνόδευε, λέγοντας στον καταστηματάρχη ότι θα επέστρεφαν σε λίγο. Πέρασε αρκετή ώρα, ώσπου να αντιληφθεί την κλοπή ο 42χρονος και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, αλλά ήδη οι δράστιδες είχαν εξαφανιστεί.

Κλείσιμο
Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι οι δυο γυναίκες ηλικίας 37 και 20 χρόνων ήταν παλιές τους γνώριμες, καθώς τους είχαν απασχολήσει και άλλες φορές με κλοπές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης