Δυο σπείρες διακινούσαν ηρωίνη στην Κεφαλονιά

Δυο σπείρες διακινούσαν ηρωίνη στην Κεφαλονιά

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα 26 άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τις δυο σπείρες

Δυο σπείρες διακινούσαν ηρωίνη στην Κεφαλονιά
Οι έρευνες της Ασφαλείας Αργοστολίου για τις δύο εγκληματικές ομάδες που πλημμύριζαν με ναρκωτικά την Κεφαλονιά κράτησαν πολλούς μήνες, αλλά όταν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία εξαρθρώθηκαν και οι δυο ταυτόχρονα με μια αστραπιαία επιχείρηση των αστυνομικών.

Ο ένας μετά τον άλλο έπεσαν στα χέρια τους τρία από τα πέντε μέλη της πρώτης σπείρας, δύο 31χρονοι και ένας 34χρονος, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο που τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές. Την ίδια ώρα, άλλη ομάδα της Ασφαλείας περνούσε χειροπέδες  σε έναν 45χρονο και μια 41χρονη από την δεύτερη σπείρα, της οποίας ένα ακόμη μέλος αναζητείται. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα 26 άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τις δυο σπείρες.

Κλείσιμο
Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συστηματική διακίνηση και προμήθεια ναρκωτικών. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 175 γραμμάρια ηρωίνης, 26,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 60 ναρκωτικά χάπια, σπόροι κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, 450 ευρώ και ένα αυτοκίνητο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης