Δυο σχολεία στόχοι διαρρηκτών στην Ηλεία

Δυο σχολεία στόχοι διαρρηκτών στην Ηλεία

Και στις δυο περιπτώσεις, οι δράστες έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι

Δυο σχολεία στόχοι διαρρηκτών στην Ηλεία
Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν δυο σχολικά κτίρια στα Λεχαινά και τον Πύργο Ηλείας κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που δεν λειτουργούσαν. Και στις δυο περιπτώσεις, οι δράστες έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι.

Τελευταία διαπιστώθηκε η διάρρηξη σε ένα σχολείο στον Πύργο, από το οποίο οι άγνωστοι εισβολείς είχαν αρπάξει μόνο μια συσκευή τηλεόρασης αξίας 300 ευρώ χωρίς να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από τους χώρους που ερεύνησαν οι διαρρήκτες και οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου προσπαθούν να τους εντοπίσουν.

Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα, είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Λεχαινών και ο διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου της περιοχής, ο οποίος είχε διαπιστώσει ότι είχαν κλαπεί ένα κασετόφωνο και ένα μικρόφωνο συνολικής αξίας 300 ευρώ. Και στις δυο περιπτώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης