Κοζάνη: Συνελήφθη Αλβανός δολοφόνος με ένταλμα από την Interpol

Κοζάνη: Συνελήφθη Αλβανός δολοφόνος με ένταλμα από την Interpol

Ο 55χρονος πέρασε τα σύνορα, αλλά εντοπίστηκε από Έλληνες αστυνομικούς


Κοζάνη: Συνελήφθη Αλβανός δολοφόνος με ένταλμα από την Interpol
Κατάφερε να περάσει κρυφά τα σύνορα από την Αλβανία και να καταφύγει στο ελληνικό έδαφος ένας 55χρονος δολοφόνος που αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του μέσω της Interpol, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους Έλληνες αστυνομικούς.

Άνδρες της Ασφάλειας που τον εντόπισαν στην Κοζάνη το βράδυ της Τετάρτης και του έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η γειτονική χώρα είχε εκδώσει Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Ήδη, δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αλβανία.

Κλείσιμο
*** Στους Σοφάδες, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 29χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης εννιά μηνών για κλοπή.

*** Στη Σπάρτη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 26χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και διακεκριμένες φθορές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης