Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στην Κέρκυρα

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στην Κέρκυρα

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με 46 φυσίγγια από κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ που είχε στην κατοχή του 54χρονος

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στην Κέρκυρα
Νωρίς- νωρίς προσπάθησε να ξεκινήσει την παραγωγή χασίς ένας 54χρονος στην Κέρκυρα, στήνοντας μια φυτεία εσωτερικού χώρου μέσα στο σπίτι του. Φαίνεται, μάλιστα, ότι σκόπευε να την επεκτείνει καθώς είχε στην κατοχή του άλλους 203 σπόρους κάνναβης που επρόκειτο να φυτέψει.

Ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών ανακάλυψε τους σπόρους κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλαιοκαστριτών στην κατοικία του 54χρονου, όπου βρέθηκαν ακόμη δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 εκατοστών ως 1,30 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε και ήδη του είχαν αποδώσει ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20,3 γραμμαρίων. 

Κλείσιμο
Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με 46 φυσίγγια από κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ που είχε στην κατοχή του ο 54χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης