Νεαρή συνελήφθη στην Κέρκυρα για ναρκωτικά και πλαστογραφία

Νεαρή συνελήφθη στην Κέρκυρα για ναρκωτικά και πλαστογραφία

Κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα


Νεαρή συνελήφθη στην Κέρκυρα για ναρκωτικά και πλαστογραφία
Με πλαστή ταυτότητα κυκλοφορούσε μια νεαρή Ελληνίδα στην Κέρκυρα, για να διακινεί ανενόχλητη ναρκωτικά στα στέκια τοξικομανών του νησιού. Όμως, οι έρευνες αποκάλυψαν τα πραγματικά στοιχεία της και ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Κέρκυρας εξέδωσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Βάσει του εντάλματος, η 21χρονη κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και πλαστογραφίας με χρήση πλαστού εγγράφου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την εντόπισαν, της έκαναν έλεγχο και όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης την οδήγησαν στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Κλείσιμο
Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 42χρονος Έλληνας όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για κλοπή κατά συναυτουργία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Στην διασταύρωση Αρετής στην Ηλεία, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο σε έναν  54χρονο Έλληνα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κομοτηνής για παράβαση του νόμου περί επιταγών και εργατικών εισφορών, με συνολική ποινή φυλάκισης εννιά μηνών και χρηματική ποινή 1.600 ευρώ.

Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγίου συνέλαβαν έναν 37χρονο Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Στο Λευκοχώρι Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Γαστούνης και της Ο.Π.Κ.Ε. μια 53χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης