Προδόθηκε από ένα μαχαίρι ο δράστης επτά διαρρήξεων

Προδόθηκε από ένα μαχαίρι ο δράστης επτά διαρρήξεων

Οι κλοπές και οι απόπειρες είχαν γίνει στο διάστημα από τις 16 Μαρτίου 2015 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016 και είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστου από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας

Προδόθηκε από ένα μαχαίρι ο δράστης επτά διαρρήξεων
Μετρητά, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές, μια φωτογραφική μηχανή, κινητά, άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 11.000 ευρώ, ήταν η λεία ενός 36χρονου Έλληνα που είχε διαρρήξει επτά σπίτια και είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο σε άλλα δυο στην πόλη του Ηρακλείου. 

Οι κλοπές και οι απόπειρες είχαν γίνει στο διάστημα από τις 16 Μαρτίου 2015 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016 και είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστου από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Όταν, όμως, ο 36χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επειδή είχε πάνω του ένα μαχαίρι, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των επτά υποθέσεων και η δικογραφία προσωποιήθηκε! 

Κλείσιμο
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις και απόπειρες στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης