Τρίκαλα: Στο γκαράζ του έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς

Τρίκαλα: Στο γκαράζ του έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς

Το πανέξυπνο τετράποδο άρχισε να ξετρυπώνει μία- μια τις νάιλον συσκευασίες με το χασίς που έκρυβε στο γκαράζ του ο 27χρονος και εντόπισε συνολικά... 51

Τρίκαλα: Στο γκαράζ του έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς
«Καθαρά» βρήκε όλα τα δωμάτια στο σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών στα Τρίκαλα ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας, όταν όμως οι αστυνομικοί τον έβαλαν να ερευνήσει τον κλειστό χώρο στάθμευσης του σπιτιού άρχισε να κάνει σαν... τρελός!

Το πανέξυπνο τετράποδο άρχισε να ξετρυπώνει μία- μια τις νάιλον συσκευασίες με το χασίς που έκρυβε στο γκαράζ του ο 27χρονος και εντόπισε συνολικά... 51! Οι σακούλες που περιείχαν ένα κιλό και 173,75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν μαζί με άλλες 42 κενές και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ο νεαρός κάτοχός τους συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν 60 ευρώ και ένα κινητό.

Κλείσιμο
Ο 27χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους προμηθευτές του χασίς και τα υπόλοιπα έσοδα που πιστεύουν ότι είχε από τις πωλήσεις που έκανε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης