Ένοπλος ηλικιωμένος διακινούσε χασίς στην Κομοτηνή

Ένοπλος ηλικιωμένος διακινούσε χασίς στην Κομοτηνή

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του ηλικιωμένου, οι αστυνομικοί βρήκαν το πιστόλι διαμετρήματος 32 mm που είχε 19 φυσίγγια 

Ένοπλος ηλικιωμένος διακινούσε χασίς στην Κομοτηνή
Tα έχει τα χρονάκια του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε έναν 69χρονο να διακινεί χασίς στην Κομοτηνή έχοντας μάλιστα στην κατοχή του ένα πιστόλι γεμάτο με σφαίρες «για την ασφάλειά του», όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν!

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του ηλικιωμένου, οι αστυνομικοί βρήκαν το πιστόλι διαμετρήματος 32 mm που είχε 19 φυσίγγια στον γεμιστήρα και το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να αποδειχθεί αν το είχε χρησιμοποιήσει. Ακόμη, κατέσχεσαν τέσσερα πλαστικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 105,1 γραμμαρίων, 15 τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 24 κενές νάιλον συσκευασίες. Ο 69χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
Άλλος ένας ηλικιωμένος συνελήφθη με ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Γιαννιτσών έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 47,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική ιατρική συνταγή, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δέκα αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και συνέλαβαν τον 65χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών και του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου στο σπίτι ενός 56χρονου σε περιοχή της Χαλκιδικής, ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 91,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τον κάτοχό τους που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για κατοχή  ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης