Έκρυβε τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο της μητέρας του!

Έκρυβε τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο της μητέρας του!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας τον έπιασαν να ανοίγει το ταξί ενός 39χρονου και να κλέβει από το εσωτερικό 20 ευρώ και ένα κινητό και τον συνέλαβαν

Έκρυβε τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο της μητέρας του!
Έκανε... ψυγείο το αυτοκίνητο της μητέρας του για να κρύψει τα τρόφιμα και διάφορα είδη εξοπλισμού που άρπαξε από ένα αρτοποιείο και ένα καφενείο εκμεταλλευόμενος την απουσία των ιδιοκτητών τους, ένας νεαρός στο Αίγιο! Όμως, ήταν... αχόρταγος και θέλησε να ξαφρίσει και ένα ταξί!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας τον έπιασαν να ανοίγει το ταξί ενός 39χρονου και να κλέβει από το εσωτερικό 20 ευρώ και ένα κινητό και τον συνέλαβαν. Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος δράστης είχε διαπράξει και τις κλοπές στα δυο καταστήματα και υπέδειξε το οικογενειακό αυτοκίνητο στο οποίο είχε κρύψει τη λεία του. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
*** Έκλεψε μια γυναικεία τσάντα που είχε μέσα χρήματα, προσωπικά έγγραφα, κλειδιά και δύο κινητά από το αυτοκίνητο της ιδιοκτήτριάς της που βρήκε ανασφάλιστο στην περιοχή Καλαμιά της Άρτας και... πούλησε τη μια από τις συσκευές σε έναν 47χρονο! Η κλοπή, που έγινε στις 2 Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 43χρονος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και περιλαμβάνει και τον αγοραστή του κινητού με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 

*** Πιο μεγάλη ήταν η ζημιά που προκάλεσαν δυο νεαροί στο αυτοκίνητο μιας 50χρονης στον Πύργο, παρά η λεία τους! Οι δράστες ηλικίας 24 και 19 χρόνων άρπαξαν από το εσωτερικό του όλα κι όλα... δέκα ευρώ, αλλά υποχρέωσαν την ιδιοκτήτρια να πληρώσει για το τζάμι της πόρτας που έσπασαν! Η διάρρηξη έγινε μέρα-μεσημέρι και οι δυο νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας  που ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες, πριν τους παραπέμψουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης