Χίος: Αναγνώρισαν τον ιερόσυλο που διέρρηξε τρία παρεκκλήσια

Χίος: Αναγνώρισαν τον ιερόσυλο που διέρρηξε τρία παρεκκλήσια

Ο δράστης είχε αρπάξει συνολικά από τα παγκάρια γύρω στα 200 ευρώ, αλλά άφησε πίσω του ίχνη που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του

Χίος: Αναγνώρισαν τον ιερόσυλο που διέρρηξε τρία παρεκκλήσια
Μόλις τελείωσαν οι χριστουγεννιάτικες λειτουργίες στις εκκλησίες της πόλης της Χίου, έπιασε... «δουλειά» ένας ιερόσυλος στοχεύοντας στα παγκάρια, όπου όλο και κάποια χρήματα θα είχαν αφήσει οι πιστοί! Έτσι, μέσα στο διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου διέρρηξε τρία παρεκκλήσια.

Ο δράστης είχε αρπάξει συνολικά από τα παγκάρια γύρω στα 200 ευρώ, αλλά άφησε πίσω του ίχνη που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του. Μετά από έρευνες, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον 32χρονο Έλληνα κάτοικο της πόλης που ομολόγησε τις κλοπές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.

Κλείσιμο
*** Αντίθετα, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς του τμήματος Λεχαινών οι «κυνηγοί» καυσίμων που εισέβαλαν τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων του Δήμου Μυρσίνης στην Ηλεία και «ρούφηξαν» 350 λίτρα πετρέλαιο από τέσσερα απορριμματοφόρα που ήταν σταθμευμένα εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων! Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίησή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης