Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Κλείσιμο

Εκτάκτως

Αυτό  το Σάββατο

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :




1. Την εφημερίδα

2. Το ανάλαφρο μυθιστόρημα “Ίδια η μάνα σου έγινες” της Κατερίνας Μανανεδάκη

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                            

                      Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο

με το ΘΕΜΑ

το  διασκεδαστικό μυθιστόρημα

της Κατερίνας Μανανεδάκη

“Ίδια η μάνα σου έγινες”

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Κωμικοτραγικά στιγμιότυπα συνθέτουν την καθημερινή ζωή μιας σημερινής Ελληνίδας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα σε αντιφατικές απαιτήσεις, αναρωτιέται όλο και πιο συχνά «μήπως είμαι ίδια η μάνα μου;»

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το διασκεδαστικό μυθιστόρημα «Ίδια η μάνα σου έγινες!» της Κατερίνας Μανανεδάκη είναι στο ΘΕΜΑ!

 «Το μήνυμα του Φώτη στο κινητό μου δεν έχει καμιά τελεία, αλλά βάζει οριστικά τελεία σε ένα κεφάλαιο επιπολαιότητας που τόσο απερίσκεπτα άνοιξα, αλλά που τόσο συνειδητά κλείνω. Είμαι αυτή που είμαι, με τα καλά και τα άσχημα, τα ψέματα και τις αλήθειες, είμαι η Χριστίνα και είμαι επιτέλους καλά!» γράφει με τον χαρακτηριστικό της, απολύτως γυναικείο, οίστρο η Κατερίνα Μανανεδάκη. Και συνεχίζει στο ίδιο σαρωτικό τέμπο αφηγούμενη το πώς «ο ταξιτζής μπαίνει στην τελική ευθεία για το σπίτι μου κι εγώ φτιάχνω τα μαλλιά μου, στρώνω τα ρούχα μου κι ετοιμάζομαι, πρωταγωνίστρια μετά από πετυχημένο λίφτινγκ -γιατί φυσικά νιώθω αναζωογονημένη, κούκλα και απίστευτα σέξι- να παίξω το ρόλο της ζωής μου. Μπορώ, λέτε, να υποκριθώ πως δεν έγινε τίποτα; Μπορώ να παλέψω για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, για τη συμμετοχή μου σε μια ομολογουμένως εξαιρετική ταινία; Κι εσύ, αγαπημένε μου Θεούλη, που τόσα πολλά έχουμε μοιραστεί και μοιραζόμαστε ακόμη, θα μου το επιτρέψεις; Ακούς, Θεούλη μου; Που ελπίζω δηλαδή για μια φορά κι εσύ να μην ακούς! Κι αν ακούς, να ξέρεις πως ο όφις με ξεγέλασε, το μήλο ήταν νοστιμότατο μεν, αλλά δε θα το ξαναβάλω στο στόμα μου. Το υπόσχομαι. Μία αμαρτία ίσον καμία, δε λένε; Ε; Δε λένε; Τα ξεχνάμε όλα και πάμε από την αρχή. Στο κάτω κάτω, αν βολεύει καλύτερα, ας πούμε πως δεν έγινε και τίποτα, βρε αδελφέ. Ε; Ας πούμε πως δεν έγινε και τίποτα!»

Το «Ίδια η μάνα σου έγινες!» είναι ένα βιβλίο συντονισμένο με το ρυθμό του σήμερα, είναι μια γυναικεία φωνή που ακούγεται τώρα, μέσα στην παράνοια της καθημερινότητας. Η Κατερίνα Μανανεδάκη έχει ένα μοναδικό χάρισμα στο να αποτυπώνει με χιούμορ, ευφυή σχόλια και ανελέητο αυτοσαρκασμό την τρέχουσα, ελληνική πραγματικότητα. Και γι' αυτό ακριβώς το «Ίδια η μάνα σου έγινες!» δεν είναι απολαυστικό ή κωμικοτραγικό επειδή είναι βγαλμένο μέσα από τη ζωή. Είναι αστείο επειδή είναι η ίδια η ζωή -κι αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Μην χάσετε αυτό το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα «Ίδια η μάνα σου έγινες!» της Κατερίνας Μανανεδάκη.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!






2. Την εξαιρετική ταινία “Γυναίκα από χρυσό”, βασισμένη σε αληθιμή ιστορία,  με την μοναδική Έλεν Μίρεν

 

Θέλεις μία υπέροχη ταινία;

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

έχεις ΘΕΜΑ!

“Γυναίκα από χρυσό”

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Η αδικία, οι θηριωδίες των Ναζί, ο δικαστικός αγώνας για την ανάκτηση ενός διάσημου και ανεκτίμητου πίνακας ζωγραφικής, συνθέτουν ένα μοναδικό «θρίλερ», με πρωταγωνίστρια την μεγάλη Αγγλίδα ηθοποιό, Έλεν Μίρεν.

Η εκπληκτική ταινία «Γυναίκα από χρυσό» με την Έλεν Μίρεν εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

Εξήντα χρόνια μετά την απόδρασή της από τη Βιέννη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μία ηλικιωμένη Εβραία, η Μαρία Άλτμαν (Έλεν Μίρεν), ξεκινά την προσπάθειά της να ανακτήσει οικογενειακά κειμήλια, που κλάπηκαν από τους Ναζί. Ανάμεσα στα πολύτιμα, για λόγους ιστορικής μνήμης και όχι μόνο, βρίσκεται και ο διάσημος πίνακας του σπουδαίου Αυστριακού ζωγράφου Γκούσταφ Κλιμτ, «Πορτραίτο της Αντέλ Μπλοχ-Μπάουερ Ι». Μαζί με τον άπειρο, πλην τολμηρό νεαρό δικηγόρο της, τον οποίον υποδύεται ο Ράιαν Ρέινολντς καταθέτοντας μια συγκλονιστική ερμηνεία, αρχίζει ένας μεγάλος και, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, άνισος αγώνας με το αυστριακό κράτος. Το μονοπάτι του νομικού πολέμου οδηγεί ως την καρδιά του αυστριακού καθεστώτος, αλλά και στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Στην πορεία η Μαρία Άλτμαν βρίσκεται αντιμέτωπη με δυσάρεστες -και θαμμένες- αλήθειες του παρελθόντος της. Η προσωπική της μάχη, την οποία δίνει με πείσμα επιδιώκει την επανόρθωση μιας αδικίας, ενός σφάλματος που συνεχιζόταν επί δεκαετίες μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Η «Γυναίκα από χρυσό», εκτός από τον υπέροχο, εμβληματικό πίνακα του Κλιμτ, γίνεται αφορμή για μια εξαιρετική ταινία. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία και γεμάτο από την δίψα για δικαιοσύνη, αλλά και την αγωνία για την εξέλιξη μιας περίπλοκης νομικής υπόθεσης, το φιλμ «Γυναίκα από χρυσό» διδάσκει -αλλά και ψυχαγωγεί.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!








4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τρεις από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “Δεύτερη Φωνή”  - Θέατρο Αποθήκη
  • “39 Σκαλοπάτια” – Θέατρο Λαμπέτη

(κάθε Δευτέρα και Τρίτη για τις παραστάσεις μετά τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τέλος Ιανουαρίου)

  • “Έπεσε Νέκρα”  - Θέατρο Αποθήκη

(κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως τις 31/1/2017)

 

Εκτάκτως αυτό το  Σάββατο 7 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 08/01/2017 έως και το  Σάββατο 14/01/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 31/1/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ - “39 Σκαλοπάτια” του John Buchan

Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια

Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Στο θέατρο Λαμπέτη.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:

Κώστας Αποστολάκης

Ναταλία Δραγούμη

Φώτης Κέπελης

Σπύρος Σπαντίδας

  • Θέατρο Αποθήκη – “Έπεσε Νέκρα” του Thierry Janssen (μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη)

Σκηνοθεσία : Λίνα Ζαρκαδούλα, Πρωταγωνιστούν: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.

Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές.

Τι κάνουν σ΄ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ;

Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Μοιράζονται τον ίδιο άντρα!

Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Είναι ο διευθυντής της αστυνομίας:
«Πώς είπατε; ΖΕΙ;» Οι τρείς «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά...

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.


5. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2.  Μία δωροεπιταγή  6 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

το ΘΕΜΑ σας κάνει δώρο 6 ευρώ

για τα ψώνια σας από τα My Market!

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

μία Δωροεπιταγή 6 €

MONO στην απλή έκδοση των 2 ευρώ

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά – Δωροεπιταγή 6 ευρώ στην απλή έκδοση (2  ευρώ)!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, εκτάκτως αυτό το Σάββατο και ενόψει των εορτών, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 9/1/2017 έως και το Σάββατο 14/1/2017 και να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

Εξαργυρώστε έως τρεις δωροεπιταγές ανά εβδομάδα.
Σημαντική καινοτομία της  προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 6€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 12€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 18€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 221 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Είναι πολύ σημαντικό  το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 6€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά –

Μην το χάσετε!



3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για τρεις μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τρεις από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “Δεύτερη Φωνή”  - Θέατρο Αποθήκη
  • “39 Σκαλοπάτια” – Θέατρο Λαμπέτη

(για τις παραστάσεις μετά τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τέλος Ιανουαρίου)

  • “Έπεσε Νέκρα”  - Θέατρο Αποθήκη

(κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως τις 31/1/2017)

 

Εκτάκτως αυτό το  Σάββατο 7 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 08/01/2017 έως και το  Σάββατο 14/01/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 31/1/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ - “39 Σκαλοπάτια” του John Buchan

Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια

Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Στο θέατρο Λαμπέτη.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:

Κώστας Αποστολάκης

Ναταλία Δραγούμη

Φώτης Κέπελης

Σπύρος Σπαντίδας

  • Θέατρο Αποθήκη – “Έπεσε Νέκρα” του Thierry Janssen (μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη)

Σκηνοθεσία : Λίνα Ζαρκαδούλα, Πρωταγωνιστούν: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.

Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές.

Τι κάνουν σ΄ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ;
Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Μοιράζονται τον ίδιο άντρα!
Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Είναι ο διευθυντής της αστυνομίας:
«Πώς είπατε; ΖΕΙ;» Οι τρείς «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά...

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης