Βόλος: Ανήλικη άρπαξε ρούχα και το έβαλε στα πόδια

Βόλος: Ανήλικη άρπαξε ρούχα και το έβαλε στα πόδια

Η 17χρονη κοπέλα ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος διάφορα ρούχα, μπήκε στο δοκιμαστήριο αλλά μόλις έφτασε μπροστά στο ταμείο τράπηκε σε φυγή 

Βόλος: Ανήλικη άρπαξε ρούχα και το έβαλε στα πόδια
Σίγουρη για τις κινήσεις της ήταν μια νεαρή μαθήτρια που μπήκε σε ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στον Βόλο και, μόλις αποφάσισε τι της άρεσε, το… άρπαξε και το έβαλε στα πόδια! Και μπορεί να γλίτωσε τη σύλληψη, όχι όμως τις συνέπειες. 

Η 17χρονη κοπέλα ζήτησε από τον 41χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος διάφορα ρούχα, μπήκε στο δοκιμαστήριο όπου άρχισε να τα προβάρει και όταν βγήκε κρατούσε ένα γυναικείο σακάκι και μία μπλούζα αξίας 200 ευρώ. Μόλις έφτασε μπροστά στο ταμείο, όμως, τράπηκε ξαφνικά σε φυγή αιφνιδιάζοντας τον καταστηματάρχη!

Κλείσιμο
Εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά παρά την κινητοποίηση τα ίχνη της δράστιδας δεν εντοπίστηκαν. Τα στοιχεία της 17χρονης ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας όταν πια είχε περάσει το αυτόφωρο κι έτσι δεν συνελήφθη αλλά επέστρεψε το σακάκι στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Σε  βάρος της, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στις εισαγγελικές αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης