Στο Voice ο ανιψιός της παιδοψυχιάτρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Λαμία

Στο Voice ο ανιψιός της παιδοψυχιάτρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Λαμία

«Δεν αργεί ένα χαμόγελο να σβήσει» έγραψε ο Δίωνας στο Facebook για την θεία του Θώμη Κουμπούρα

Στο Voice ο ανιψιός της παιδοψυχιάτρου που δολοφονήθηκε άγρια στη Λαμία
«Δεν αργεί πολύ ένα χαμόγελο να σβήσει... Σ'αγαπώ πολύ. Ας είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις σε όσα μέρη ήθελες να πας και δεν πρόλαβες».

Με το παραπάνω συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε ο Δίωνας Κουμπούρας την θεία του Θώμη Κουμπούρα, την παιδοψυχίατρο που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Λαμία
Κλείσιμο




Ο Δίωνας Κουμπούρας, γιος του Κώστα, του αδερφού της Θώμης που τη βρήκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο The Voice.

Ο νεαρός είχε τραγουδήσει το «River» εντυπωσιάζοντας τόσο την Έλενα Παπαρίζου όσο και τον Κωστή Μαραβέγια που τον διεκδίκησαν με νικήτρια την Έλενα, αφού ο Δίωνας επέλεξε τη δική της ομάδα.

Η συμμετοχή του στο The Voice


Τη χαρά αυτής της επιτυχίας ήρθε να καλύψει η θλίψη του φόνου της αγαπημένης του θείας. Ο Δίωνας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λαμία κοντά στους συγγενείς του, που θρηνούν τον άδικο θάνατο της Θώμης, ενώ ακόμη αγωνιούν για το ποιος είναι ο δολοφόνος της. 

Ο πατέρας του Δίωνα, Κώστας μιλώντας χθες στο protothema.gr περιέγραψε τις στιγμές που έζησε όταν βρήκε νεκρή τη μονάκριβη αδερφή του «μόλις μπήκα στο δωμάτιο την είδα μπρούμυτα ,γεμάτη  αίματα, έπεσα πάνω της, την άγγιξα και της φώναζα "αδελφή σήκω" αυτή δεν ανταποκρινόταν είχε αίματα παντού φοβήθηκα γιατί έβγαζε και από το στόμα και από τη μύτη. Την άφησα και κάλεσα το ΕΚΑΒ. Είμαι σοκαρισμένος, αυτή η εικόνα δεν φεύγει από το μυαλό μου. Κάνω διάφορες εικασίες, αλλά δεν καταλήγω στο ποιος μπορεί να τη δολοφόνησε με τόση αγριότητα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης