Συλλήψεις κοριτσιών και αγοριών για κλοπές ρούχων

Συλλήψεις κοριτσιών και αγοριών για κλοπές ρούχων

Νεαρή κοπέλα μπήκε διαδοχικά σε δυο καταστήματα ενδυμάτων της πόλης, πρόβαρε όσα της άρεσαν και έφυγε φορώντας από πάνω τα… δικά της ρούχα

Συλλήψεις κοριτσιών και αγοριών για κλοπές ρούχων
Στις κλοπές κατέφευγαν νέα παιδιά και των δυο φύλων σε διάφορες περιοχές της χώρας, για να αποκτήσουν ό,τι τους «γυάλιζε» εν όψει των εορτών αλλά δεν είχαν χρήματα για να το αγοράσουν. Κορυφαία περίπτωση, ήταν αυτή μιας 19χρονης στην Βέροια.

Η νεαρή κοπέλα μπήκε διαδοχικά σε δυο καταστήματα ενδυμάτων της πόλης, πρόβαρε όσα της άρεσαν και έφυγε φορώντας από πάνω τα… δικά της ρούχα! Οι κλοπές, όμως, υπέπεσαν στην αντίληψη των υπαλλήλων που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και η «πελάτισσα» συνελήφθη λίγο αργότερα. Τα κλεμμένα ρούχα αξίας 280 ευρώ αποδόθηκαν στα μαγαζιά και η 19χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενη για κλοπές.

Κλείσιμο
Παρόμοια τύχη είχε και ένα ανήλικο αγόρι που πήγε σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στη Λάρισα παριστάνοντας τον πελάτη και, με την ίδια μέθοδο, έφυγε φορώντας κάτω από τα ρούχα του μια μπλούζα. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια που σχημάτισε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με τους γονείς του οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων στην Κοζάνη, πέρασε σε άλλο επίπεδο τις κλοπές. Ο 20χρονος άνδρας και η 18χρονη σύντροφός του τρύπωναν στους διαδρόμους πολυκατοικιών της πόλης και άρπαζαν τα… παπούτσια που άφηναν έξω από τις πόρτες τους οι ένοικοι των διαμερισμάτων! Όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., είχαν κλέψει δυο ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

Χριστουγεννιάτικες βόλτες με… ξένο αυτοκίνητο ήθελε να κάνει στο Ηράκλειο ένας 25χρονος Έλληνας και έκλεψε το Ι.Χ. ενός 38χρονου! Όμως, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ  το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης