Νεαρός άδειασε σπίτι και φορτηγό στην Πτολεμαΐδα

Νεαρός άδειασε σπίτι και φορτηγό στην Πτολεμαΐδα

Ούτε τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν ούτε ο 19χρονος δράστης που βρήκε τα κλειδιά του αγροτικού φορτηγού της και άρπαξε από αυτό ό,τι είχε και δεν είχε

Νεαρός άδειασε σπίτι και φορτηγό στην Πτολεμαΐδα
Τα υπάρχοντα μιας Βουλγάρας έβαλε στόχο ένας 19χρονος Έλληνας και δεν της άφησε τίποτα! Αφού διέρρηξε το σπίτι της 33χρονης γυναίκας, βρήκε τα κλειδιά του αγροτικού φορτηγού της και άρπαξε από αυτό ό,τι είχε και δεν είχε.

Ο δράστης παραβίασε αρχικά την κεντρική είσοδο του σπιτιού της αλλοδαπής στην Πτολεμαΐδα και έκλεψε τον ένα φορητό υπολογιστή της και τα κλειδιά του Ι.Χ. φορτηγού που ήταν σταθμευμένο απ’ έξω, με τα οποία το ξεκλείδωσε και άρπαξε τις αξίας 1.200 ευρώ ηλεκτρικές συσκευές που είχε αποθηκεύσει προσωρινά η 33χρονη.

Κλείσιμο
Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ωστόσο ούτε τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν ούτε ο 19χρονος δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Ανάλογη κατάληξη είχε και η έρευνα των ανδρών τους αστυνομικού τμήματος Τυρνάβου για την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη μονοκατοικία ενός 54χρονου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος που είχε τρυπώσει στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και είχε αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό, χρυσαφικά, κοσμήματα, τρεις τηλεοράσεις και ένα tablet. Όμως, ούτε αυτός εντοπίστηκε και σε βάρος του και σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης