Ηλεία: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι

Ηλεία: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι

Κάθε άλλο παρά ασφαλές αποδείχθηκε το χρηματοκιβώτιο στο οποίο φίλαγε τις εισπράξεις του ο ιδιοκτήτης ενός ελαιοτριβείου στην περιοχή Επιτάλιο της Ηλείας

Ηλεία: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι
Κάθε άλλο παρά ασφαλές αποδείχθηκε το χρηματοκιβώτιο στο οποίο φίλαγε τις εισπράξεις του ο ιδιοκτήτης ενός ελαιοτριβείου στην περιοχή Επιτάλιο της Ηλείας, έχοντας μάλιστα τόση σιγουριά που άφησε την πόρτα ανασφάλιστη! Οι άγνωστοι που τρύπωσαν μέσα χωρίς δυσκολία, το... σήκωσαν ολόκληρο και αφού το άδειασαν, το ξεφορτώθηκαν σε ένα αρδευτικό κανάλι!

Μετά την καταγγελία του επιχειρηματία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου, που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κρεστένων έκαναν έρευνες και βρήκαν το χρηματοκιβώτιο παραβιασμένο και πεταμένο μέσα σε ένα κοντινό αρδευτικό κανάλι. Από μέσα είχαν εξαφανιστεί τα 2.000 ευρώ που περιείχε, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ελαιοτριβείου. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και αναζητούν τους δράστες.

Κλείσιμο
*** Μια ακόμη «χρυσή» κλοπή με άγνωστους δράστες έγινε στην Πάτρα, με θύμα έναν   43χρονο στη μονοκατοικία του οποίου εισέβαλαν διαρρήκτες παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο με σιδερολοστό. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι εισβολείς που αναζητούνται από την Ασφάλεια άρπαξαν 30 χρυσές λίρες και χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης