Περίεργος φόνος στη Λεμεσό: Πώς το θύμα έγινε θύτης

Περίεργος φόνος στη Λεμεσό: Πώς το θύμα έγινε θύτης

Ενας 39χρονος χτύπησε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του 31χρονο μοτοσικλετιστή ο οποίος προηγουμένως τον είχε πυροβολήσει

Περίεργος φόνος στη Λεμεσό: Πώς το θύμα έγινε θύτης
Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα έναν 39χρονο στη Λεμεσό, ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του την μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε ένας 31χρονος. 

Ο μοτοσικλετιστής λίγα λεπτά πριν βρει το θάνατο κατά τη σφοδρή σύγκρουση είχε πυροβολήσει εναντίον του σπιτιού του 39χρονου και προσπαθούσε να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα όπλο και έξω από το σπίτι του 39χρονου δύο κάλυκες. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος χθες δέχθηκε απειλές από άτομα με τα οποία είχε διαφορές και τον προειδοποίησαν ότι θα του έκαναν κακό. Για τον λόγο αυτό «περιπολούσε» με το αυτοκίνητο του στη γειτονιά του. 

Αντιλήφθηκε τον 31χρονο μοτοσικλετιστή να σταματάει έξω από το σπίτι του και να πυροβολεί. Όταν ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να διαφύγει τον καταδίωξε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα ο 31χρονος να χάσει τη ζωή του. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο και αναμένεται αργότερα να τον οδηγήσει στο δικαστήριο για να ζητήσει την προφυλάκιση του για φόνο εκ προμελέτης. Αστυνομικές πηγές εκ πρώτης όψεως αποδίδουν το συμβάν σε αιματηρό ξεκαθάρισμα υποθέσεων του υποκόσμου.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης