Συνελήφθη 14χρονος ληστής ηλικιωμένων στη Ρόδο

Συνελήφθη 14χρονος ληστής ηλικιωμένων στη Ρόδο

Δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον 14χρονο αλλά και τον 19χρονο «δάσκαλό» του που τους είχαν αρπάξει χρήματα αλλά και εικόνες

Συνελήφθη 14χρονος ληστής ηλικιωμένων στη Ρόδο
“Βούλιαξε” από την τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων του στον σκοτεινό κόσμο της παρανομίας ένα αγόρι, που λήστευε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες με τη βοήθεια του 19χρονου “καθοδηγητή” του! Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση μετά τη σύλληψή τους, και οι δυο Έλληνες δράστες ήταν ιδιαίτερα βίαιοι!

Οι δυο νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια ως ύποπτοι για την επίθεση που είχε γίνει σε μια ηλικιωμένη ενώ κινούνταν πεζή στην πόλη της Ρόδου, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Η γυναίκα αναγνώρισε στα πρόσωπά τους αυτούς που την είχαν χτυπήσει και σπρώξει βίαια για να αρπάξουν την τσάντα της. Και δεν ήταν η μόνη, καθώς τους αναγνώρισε και άλλη μια ηλικιωμένη στο σπίτι της οποίας είχαν εισβάλει στις 22 Νοεμβρίου, την είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε και κάποιες θρησκευτικές εικόνες!

Κλείσιμο
Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστειών από κοινού. Μαζί τους, παραπέμφθηκε και η μητέρα του 14χρονου που επίσης συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης