Ιωάννινα: Μπήκε στο μαγαζί χωρίς τσάντα και έφυγε με τσάντα άλλης πελάτισσας

Ιωάννινα: Μπήκε στο μαγαζί χωρίς τσάντα και έφυγε με τσάντα άλλης πελάτισσας

Η 58χρονη γυναίκα έχασε την τσάντα της που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα

Ιωάννινα: Μπήκε στο μαγαζί χωρίς τσάντα και έφυγε με τσάντα άλλης πελάτισσας
Μόνο τα ψώνια φαίνεται πως δεν σκεφτόταν μια γυναίκα, όταν μπήκε σε ένα εμπορικό κατάστημα στην περιοχή Κατσικά στα Ιωάννινα παριστάνοντας την πελάτισσα. Αν και δεν κρατούσε τσάντα, η 39χρονη Ελληνίδα βγήκε από το μαγαζί κρατώντας την τσάντα μιας... άλλης πελάτισσας!

Ήταν το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου, όταν η 58χρονη γυναίκα διαπίστωσε πως είχε κάνει φτερά η τσάντα της που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι αξιοποίησαν τα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός διπλανού καταστήματος και ταυτοποίησαν την δράστιδα. Η 39χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Ο κρότος από το παράθυρο του συνοδηγού του αυτοκινήτου του έκανε τον 70χρονο να βγει από το σπίτι του στο Βόλο και να δει τον δράστη της στιγμή που έφευγε τρέχοντας, πριν προλάβει να κλέψει τα αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα. Βάσει της περιγραφής που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο 37χρονος διαρρήκτης συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης