Λαμία: Ο γιος είχε χασίς κι ο πατέρας όπλα και 31 κιλά καπνό

Λαμία: Ο γιος είχε χασίς κι ο πατέρας όπλα και 31 κιλά καπνό

Ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής και στην κατοχή του κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 159,24 γραμμαρίων

Λαμία: Ο γιος είχε χασίς κι ο πατέρας όπλα και 31 κιλά καπνό
Η σύλληψη ενός 25χρονου με σημαντική ποσότητα στην Αταλάντη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, έριξε στο δόκανο και τον πατέρα του στο σπίτι του οποίου ακολούθησε έρευνα βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός.

Ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής και στην κατοχή του κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 159,24 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, έγινε έρευνα στο σπίτι του 53χρονου πατέρα του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 169,16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και 13 κιλά και 810 γραμμάρια ακατέργαστου μαζί με 18 κιλά και 730 γραμμάρια κατεργασμένου καπνού, όλα αδασμολόγητα!

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν τρία αεροβόλα όπλα και δυο σπαθιά, καθώς και σπόροι κάνναβης και 90 κενές συσκευασίες καπνού. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 53χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, μετά από έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένας 29χρονος Έλληνας όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν κρυμμένα στην καμπίνα του τέσσερα “φιξάκια” με κοκαΐνη βάρους 6,6 γραμμαρίων και στο σπίτι του υπολείμματα μιας λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης η οποία εστάλη για χημική ανάλυση. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης