Εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν «γδύσει» εξοχικό στην Αιτωλοακαρνανία

Εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν «γδύσει» εξοχικό στην Αιτωλοακαρνανία

Η λεηλασία του σπιτιού είχε γίνει στο διάστημα από τις 21 ως τις 24 Αυγούστου και οι εισβολείς είχαν αρπάξει όλον τον οικιακό εξοπλισμό, τα έπιπλα, ακόμη τις αλουμινένιες πόρτες και τα παράθυρα

Εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν «γδύσει» εξοχικό στην Αιτωλοακαρνανία
Εξοχικό το άφησε και… γιαπί το βρήκε, μια 57χρονη γυναίκα το σπίτι που διατηρεί στην κοινότητα Γιαννούζι της Αιτωλοακαρνανίας! Κατά την απουσία της, άγνωστοι είχαν αρπάξει από μέσα ό,τι είχε και δεν είχε και μάλιστα είχαν ξηλώσει ακόμη και τα… κουφώματα!

Η λεηλασία του σπιτιού είχε γίνει στο διάστημα από τις 21 ως τις 24 Αυγούστου και οι εισβολείς είχαν αρπάξει όλον τον οικιακό εξοπλισμό, τα έπιπλα, ακόμη τις αλουμινένιες πόρτες και τα παράθυρα, κάνοντας κανονική… μετακόμιση –πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο φορτηγό για να μεταφέρουν τη λεία τους συνολικής αξίας άνω των 50.000 ευρώ!

Κλείσιμο
Από τότε, η 57χρονη που κατοικεί μόνιμα στο Αγρίνιο είχε εφιάλτες, αλλά ίσως νιώσει καλύτερα μετά την εξιχνίαση της λεηλασίας. Μετά από επίμονες έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου ταυτοποίησαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 34 χρόνων και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου την δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που σχημάτισαν σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης