Βούλγαρος ζωοκλέφτης ρήμαζε τα μαντριά στις Σέρρες

Βούλγαρος ζωοκλέφτης ρήμαζε τα μαντριά στις Σέρρες

Σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν 51 αιγοπρόβατα, πολλά εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν

Βούλγαρος ζωοκλέφτης ρήμαζε τα μαντριά στις Σέρρες
Είχε κάνει επάγγελμα τις ζωοκλοπές ένας 37χρονος Βούλγαρος, που λεηλατούσε επί 14 μήνες τα ποιμνιοστάσια των κτηνοτρόφων στις αγροτικές περιοχές τεσσάρων χωριών των Σερρών! Για καλή τύχη των θυμάτων, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και βρέθηκαν τα μισά από τα κλεμμένα ζώα.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέας Ζίχνης αξιοποίησαν τα στοιχεία που βρήκαν κατά την διάρκεια των ερευνών τους, οι οποίες είχε ξεκινήσει από τις πρώτες ζωοκλοπές τον Σεπτέμβριο του 2015, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουν στα ίχνη του αλλοδαπού ζωοκλέφτη και να ζητήσουν την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Ο 37χρονος, που είχε διαπράξει εννέα κλοπές από τέσσερα ποιμνιοστάσια με συνολική λεία 101 αιγοπρόβατα αξίας άνω των 7.500 ευρώ, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή των Σερρών και συνελήφθη.

Κλείσιμο
Σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν 51 αιγοπρόβατα, πολλά εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν. Ωστόσο, τα υπόλοιπα δεν έχει εξακριβωθεί σε ποιους ανήκαν και οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών. Ο Βούλγαρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για ζωοκλοπές σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια που είχε εκδώσει το ένταλμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης