Σπείρα ανηλίκων πίσω από 14 διαρρήξεις στην Καλαμάτα

Σπείρα ανηλίκων πίσω από 14 διαρρήξεις στην Καλαμάτα

Οι 14 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες της Ασφαλείας και οι νεαροί δράστες, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας

Σπείρα ανηλίκων πίσω από 14 διαρρήξεις στην Καλαμάτα
Μέσα σε ενάμισι μήνα πρόλαβαν να διαπράξουν συνολικά οκτώ κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε καταστήματα, επιχειρήσεις και ένα γραφείο και να κλέψουν τρεις μοτοσικλέτες, οι τρεις ανήλικοι κακοποιοί που δρούσαν σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας και στην πόλη από τις 3 Οκτωβρίου!

Οι 14 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες της Ασφαλείας και οι νεαροί δράστες, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας ο οποίος του απήγγειλε βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας και κλοπή. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται καθώς ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Κλείσιμο
Στο διάστημα της δράσης τους, οι τρεις ανήλικοι υπολογίζεται ότι έκλεψαν μετρητά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4.500 ευρώ. Όμως, τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν τα πούλησαν και σε ποιους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης