Σε ελληνικό φορέα οι εξετάσεις του IELTS στην Ελλάδα

Σε ελληνικό φορέα οι εξετάσεις του IELTS στην Ελλάδα

Το IELTS είναι το πιο δημοφιλές πιστοποιητικό γνώσης αγγλικών για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή να εργαστούν σε χώρες όπου τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας

Σε ελληνικό φορέα οι εξετάσεις του IELTS στην Ελλάδα
Ελληνοαυστραλιανή συνεργασία πραγματοποιείται στον χώρο της αξιολόγησης της αγγλικής γλώσσας. «Η επιλογή της PEOPLECERT  από την IDPEducation,  για τη διεξαγωγή των εξετάσεων του IELTS στην Ελλάδα, καταδεικνύει την τεχνολογική μας υπεροχή και τη μοναδική προσφορά υπηρεσιών μας, αλλά επιβεβαιώνει και την αξία της προσήλωσής μας στις  αρχές που διέπουν τη δραστηριότητά μας «ποιότητα, πάθος, καινοτομία, ακεραιότητα», δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την PEOPLECERT, έναν καινοτόμο φορέα με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού,που έχει τις ίδιες αξίες, στόχους και απαιτήσεις με μας», σημείωσε από την πλευρά της η Melissa Cudmore, υπεύθυνη της IDPEducation στην Ευρώπη.

Κλείσιμο
Η επίσημη ανακοίνωση της νέας αυτής συνεργασίας έγινε σε δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες προσήλθαν περισσότερα από 1.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, καθηγητές αγγλικών και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών.  
Σημειώνεται ότι η PEOPLECERT διενεργεί εξετάσεις για όλα τα επίπεδα αξιολόγησης της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων των LanguageCert για τα επίπεδα A1-A2, τις εξετάσεις City and Guilds για τα επίπεδα Β1-Γ2  και πλέον τις εξετάσεις IELTS για την ευχέρεια της αγγλικής γλώσσας.

Το IELTS είναι το πιο δημοφιλές πιστοποιητικό γνώσης αγγλικών για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή να εργαστούν σε χώρες όπου τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας. Περισσότερα από 9.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί παγκοσμίως αποδέχονται το πιστοποιητικό IELTS, ενώ στη χώρα μας αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Μέσα στο 2015 περισσότερο από 2,7 εκατομμύρια άτομα έδωσαν εξετάσεις IELTS παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης