Βίντεο: Δείτε την εντυπωσιακή πρόοδο στα έργα κατασκευής της Ιονίας Οδού

Βίντεο: Δείτε την εντυπωσιακή πρόοδο στα έργα κατασκευής της Ιονίας Οδού

Στο τέλος Σεπτεμβρίου 2016 η συνολική πρόοδος των εργασιών στην Ιονία Οδό έφθανε το 84,92%, ενώ απομένει λιγότερο από μισό έτος για την παράδοση της στην κυκλοφορία

Βίντεο: Δείτε την εντυπωσιακή πρόοδο στα έργα κατασκευής της Ιονίας Οδού
Ένα νέο video, που παρουσιάζει την εντυπωσιακή εξέλιξη των έργων κατά τους τελευταίους μήνες στην Ιονία Οδό, δημοσίευσε ο ιστότοπος nafpaktianews.gr.

Η Ιονία Όδος προχωρά με γοργούς ρυθμούς και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το Αντίρριο έως και το τούνελ της Μακύνειας η άσφαλτος έχει στρωθεί και στη συνέχεια, από το εργοτάξιο της Κάτω Καλαβρούζας μέχρι και το τούνελ του Μεσολογγίου. Το βίντεο ακολουθεί την διαδρομή μέχρι και το Ευηνοχώρι και καταγράφει την κατάσταση του νέου δρόμου, ο οποίος θα έχει μήκος 196 χλμ όταν ολοκληρωθεί.

Κλείσιμο
Στο τέλος Σεπτεμβρίου 2016 η συνολική πρόοδος των εργασιών στην Ιονία Οδό έφθανε το 84,92%, ενώ απομένει λιγότερο από μισό έτος για την παράδοση του αυτοκινητόδρομου στην κυκλοφορία.



Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δέκα μέρες είχε κυκλοφορήσει άλλο ένα βίντεο, από την κατασκευαστική εταιρεία που παρουσίαζε την εξέλιξη των έργων.

 Στο video βλέπουμε μεταξύ άλλων τη διάσχιση της σήραγγας διπλού κλάδου της Κλόκοβας, συνολικού μήκος 3 km, η οποία διανοίχθηκε σε χρόνο ρεκόρ 13 μήνων.

Ο άξονας θα περιλαμβάνει συνολικά 24 γέφυρες, 4 σήραγγες, 74 κάτω διαβάσεις και 36 άνω διαβάσεις.  

Τα οφέλη από τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου θα είναι πολλαπλά, όχι μόνο για την ασφάλεια, την άνεση και τις υπηρεσίες που θα παρέχει, αλλά και για την τοπική οικονομία της δυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, η διάρκεια της διαδρομής Αντίρριο – Ιωάννινα θα μειωθεί κατά μία ώρα.




Πηγή: nafpaktianews.gr, newsauto.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης