Μουζάλας: Δεν έγινε απόπειρα χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης της Χίου

Μουζάλας: Δεν έγινε απόπειρα χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης της Χίου

Στόχος της συνέντευξης που έδωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί ήταν να δημοσιοποιηθούν οι θέσεις τους για την κατάσταση στη Χίο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Μουζάλας: Δεν έγινε απόπειρα χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης της Χίου
Για παραποίηση των όσων ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου, κατηγορεί δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο δημοσιογράφος «τοποθετήθηκε επί του θέματος, αποδίδοντας παραποιημένα τα όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής», σημειώνοντας, μάλιστα, ότι ο εν λόγω δεν ήταν παρών στη συνέντευξη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής «τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου κλήθηκαν με σκοπό την δημοσιοποίηση των θέσεων των συναρμόδιων Υπουργείων σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο νησί, ως απόρροια των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Κλείσιμο
Η συνάντηση αυτή δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση απόπειρα χειραγώγησης των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αλλά μια προσπάθεια δημόσιας αποτύπωσης του προβλήματος και των προτεινόμενων εκ μέρους του Υπουργείου λύσεων. Πάγια θέση του Υπουργείου είναι η από κοινού προσπάθεια για κατευνασμό των τόνων και εξεύρεση συναινετικών λύσεων, ωστόσο η θέση αυτή ουδέποτε επιχειρήθηκε να επιβληθεί με αθέμιτους τρόπους».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης