Καβάλα: Κινέζικα μαγαζιά πωλούσαν «μαϊμού» ηλεκτρικές συσκευές

Καβάλα: Κινέζικα μαγαζιά πωλούσαν «μαϊμού» ηλεκτρικές συσκευές

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο εμπορικό κατάστημα ενός 32χρονου Κινέζου ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, διαπίστωσαν ότι διατίθεντο για πώληση επτά ηλεκτρικές συσκευές συγκεκριμένης εταιρείας που ήταν απομιμήσεις

Καβάλα: Κινέζικα μαγαζιά πωλούσαν «μαϊμού» ηλεκτρικές συσκευές
Συσκευές και ανταλλακτικά με τις φίρμες και τα λογότυπα γνωστών εταιρειών, τα οποία όμως ήταν «μαϊμού», διέθεταν προς πώληση στα μαγαζιά τους οι ιδιοκτήτες δυο καταστημάτων με κινέζικα είδη στην Καβάλα οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από ελέγχους των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο εμπορικό κατάστημα ενός 32χρονου Κινέζου ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, διαπίστωσαν ότι διατίθεντο για πώληση επτά ηλεκτρικές συσκευές συγκεκριμένης εταιρείας που ήταν απομιμήσεις. Έτσι, σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων σε βάρος του ιδιοκτήτη και του 25χρονου ομοεθνούς του που ήταν προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Κλείσιμο
Η έρευνα συνεχίστηκε στο δεύτερο κατάστημα ενός 34χρονου Κινέζου, όπου βρέθηκε άλλη μια ηλεκτρική συσκευή και τρεις συσκευασίες με ανταλλακτικά της, που και αυτά ήταν «μαϊμού». Τα προϊόντα- απομιμήσεις κατασχέθηκαν και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών αλλοδαπών υποβλήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης