Τούρκοι συνελήφθησαν με κλεμμένα έγγραφα στον Έβρο

Τούρκοι συνελήφθησαν με κλεμμένα έγγραφα στον Έβρο

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 50 χρόνων έφτασαν στα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας

Τούρκοι συνελήφθησαν με κλεμμένα έγγραφα στον Έβρο
Τον ύποπτο ρόλο δυο Τούρκων που επιχείρησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από  το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου δείχνοντας ταξιδιωτικά έγγραφα που αποδείχθηκαν κλεμμένα από την Γερμανία, διερευνούν με προσοχή οι ελληνικές αστυνομικές αρχές.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 50 χρόνων έφτασαν στα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το γερμανικό διαβατήριο και η ταυτότητα που έδειξε στους αστυνομικούς ο 32χρονος έχουν ακυρωθεί από τις γερμανικές αρχές ως προϊόντα υφαρπαγής.

Κλείσιμο
Εκτός αυτών, ο 32χρονος είχε στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,9 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά και τα κλεμμένα έγγραφα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δυο Τούρκων που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες κατά περίπτωση για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης