Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές στην έκδοση των 4,25 ΕΥΡΩ

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές στην έκδοση των 4,25 ΕΥΡΩ

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές στην έκδοση των 4,25 ΕΥΡΩ

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :



Κλείσιμο





1. Την εφημερίδα

2. Το μυθιστόρημα  “Επιστροφή στις παλιές αγάπες” της Μαρίνας Αλεξάνδρου που θα διαβάσετε χωρίς ανάσα

  (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

μη χάσετε

το  συναρπαστικό μυθιστόρημα

της Μαρίνας Αλεξάνδρου

“Επιστροφή στις παλιές αγάπες”


Αυτή την Κυριακή το συναρπαστικό μυθιστόρημα «Επιστροφή στις παλιές αγάπες» της Μαρίνας Αλεξάνδρου είναι στο ΘΕΜΑ!

Έρωτας, πάθος, προδοσία, μίσος είναι τα βασικά συστατικά ενός μύθου που εξελίσσεται στην επιφάνεια ενώ ταυτόχρονα, το Μετρό της Αθήνας ταξιδεύει στα τυφλά. Όπως και οι ήρωες του βιβλίου.

Ένα απροσδόκητο μοτίβο επιλέγει η Μαρίνα Αλεξάνδρου για να ξετυλίξει το νήμα της αφήγησής της στο βιβλίο «Επιστροφή στις παλιές αγάπες»: Την κατασκευή του Αττικού μετρό. Ωστόσο, ο παραλληλισμός που προκύπτει με τη ζωή και τις περιπέτειες των ηρώων είναι στ' αλήθεια μεγαλοφυής. Διότι, ακριβώς όπως προχωρούν οι εργασίες, σκάβοντας και διανοίγοντας σήραγγες στο υπέδαφος της πόλης, έτσι και οι αποκαλύψεις συνθέτουν ένα δαιδαλώδες δίκτυο εξηγήσεων, παρεξηγήσεων και παράλληλων ιστοριών μέσα στο βασικό μύθο του μυθιστορήματος. Ένα μικρό δείγμα από το ύφος και την θερμότητα που εκλύει η γραφή της Μαρίνας Αλεξάνδρου προσφέρει το ακόλουθο απόσπασμα: «Σαν Κασσάνδρα έβλεπε τη φωτιά ν' απλώνει και να τα καίει όλα στο διάβα της. Ποταμοί πύρινοι, καυτοί δρόμοι την πλημμύρισαν. Φυσούσε αδύναμα ποθώντας να διαλύσει τις φλόγες που έκαιγαν, αλλά δεν τη θέρμαιναν. Μέσα σ' αυτή την καυτή κόλαση δεν κατάφερνε να ζεσταθεί. Στάχτες δεν έμεναν, την άφησε ανέπαφη η φωτιά και η πυρά πέρασε από πάνω της χωρίς ν' αγγίξει τίποτα. Το μόνο καυτό ήταν το μέτωπό της. Άνοιξε τα μάτια τρομαγμένη. -Οράματα βλέπω, μουρμούρισε ταραγμένη».

Παρ’ όλα αυτά, η υπόγεια πορεία προς την αυτογνωσία και την αλήθεια προχωρά, όσο μεγάλα και εάν είναι τα εμπόδια που της φράσσουν τακτικά το δρόμο. Το πάθος για την αλήθεια και την γνησιότητα των αισθημάτων διατρέχει το βιβλίο της Μαρίνας Αλεξάνδρου, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό, πρωτότυπο ανάγνωσμα, που μαγνητίζει όποιον το διαβάζει, ήδη από τις πρώτες γραμμές του κειμένου.




Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συναρπαστικό μυθιστόρημα «Επιστροφή στις παλιές αγάπες» της Μαρίνας Αλεξάνδρου.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!

3. Το  ολοκαίνουργιο CD του Βασίλη Καρρά “Τα καλύτερα ταξίδια”

Αυτή την Κυριακή

το  ολοκαίνουργιο άλμπουμ

του Βασίλη Καρρά

“Τα καλύτερα ταξίδια”

είναι στο ΘΕΜΑ!!

και στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ)

και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Καρρά “Τα καλύτερα ταξίδια” έρχεται αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ και δεν πρέπει να λείψει από τη συλλογή σας!

«Τα καλύτερα ταξίδια» το πιο πρόσφατο και μοναδικό cd του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά με δέκα αξεπέραστα μουσικά κομμάτια – προορισμούς θα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο για όσους αγαπούν το λαϊκό τραγούδι. Δέκα τραγούδια – προτάσεις, ερμηνευμένα με τη χαρακτηριστική και ξεχωριστή φωνή του Βασίλη Καρρά έρχονται για να αγαπηθούν και να τραγουδηθούν, όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενά του.









Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Βασίλη Καρρά.

Μην το χάσετε!

 

και … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα περιοδικό γαστρονομίας-μαγειρικής και ένα για τους stars :

 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

4. Το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Olive

Αυτή την Κυριακή

Το Olive Δεκεμβρίου

είναι στο Θέμα!

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».


Στο γιορτινό Olive Δεκεμβρίου

  • Στρώνουμε το πιο νόστιμο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με παραδοσιακές συνταγές από Θεσσαλία, Μακεδονία, Ρούμελη, Αιγαίο και Κρήτη.

  • Σπάμε το ρόδι και φτιάχνουμε σαλάτα, χοιρινό και κοτόπουλο.

  • Μαθαίνουμε τα μυστικά των μανιταριών και τα μαγειρεύουμε ριζότο, τηγανιά και παπουτσάκια.

  • Σερβίρουμε πάβλοβες και γιορτινά γλυκά.

  • Κάνουμε αφιέρωμα στα ελληνικά κρασιά και βάζουμε τα καλύτερα στο γιορτινό τραπέζι.

Ακόμα, διαλέγουμε τα top ξηροκαρπάδικα της Αθήνας και πάμε για ψώνια στη Βαρβάκειο.













Πού αλλού;

Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε!


5. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.



Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Την εκπληκτική ταινία “Ο λόγος του βασιλιά”

Θέλεις μία πολυβραβευμένη ταινία;

Αυτή την Κυριακή

έχεις ΘΕΜΑ!

“Ο λόγος του βασιλιά”

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2,00 ΕΥΡΩ

Η εκπληκτική ταινία «Ο λόγος του Βασιλιά» αυτή την Κυριακή στο Πρώτο ΘΕΜΑ!

Ένα φιλμ που βραβεύτηκε με 4 Όσκαρ και που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, με ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών, μάλλον δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. «Ο λόγος του Βασιλιά» θεωρείται ήδη μια μοντέρνα κλασική ταινία η οποία, παρά το σοβαρό πρόβλημα ομιλίας που αντιμετώπιζε ο Γεώργιος ο 6ος, «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά κάθε τηλεθεατή.

Εν περιλήψει, το φιλμ παρουσιάζει τους γονείς της νυν βασίλισσας της Βρετανίας, Ελίζαμπεθ και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν τον Γεώργιο στο θρόνο. Εξαιτίας μιας αλληλουχίας συμπτώσεων, ο νέος βασιλιάς ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας του λίγο πριν ξεσπάσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο ίδιος δεν επιθυμούσε και ούτε καν φανταζόταν ότι, όντας δευτερότοκος, θα ερχόταν ποτέ η σειρά του να βασιλεύσει. Επιπλέον της απροθυμίας του να αναλάβει την ηγεσία, ο Γεώργιος ο 6ος έπασχε από μια οξύτατη διαταραχή του λόγου, που τον έκανε να τραυλίζει, ιδιαίτερα κάθε φορά που ερχόταν αντιμέτωπος με κοινό.

Το φιλμ παρακολουθεί την προσπάθεια του μονάρχη, αλλά και του λογοθεραπευτή του, να νικήσουν οι δυο τους μαζί την αγοραφοβία και τις ψυχοσωματικές θωρακίσεις. Στο ρόλο του βασιλιά, ρεσιτάλ ερμηνείας δίνει ο Κόλιν Φερθ, ενώ ο Τζέφρι Ρας υποδύεται με δεξιοτεχνία τον ιδιόρρυθμο, αποτυχημένο ως ηθοποιό, αλλά χαρισματικό εκπαιδευτή. Η επίπονη πορεία ενός ανθρώπου που παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό -αν και συνεπικουρούμενου από τον δάσκαλο/θεραπευτή του συνθέτουν μια ταινία γεμάτη από συγκίνηση και υψηλή αίσθηση τιμής που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

 (μόνο στην έκδοση των 2,00 ευρώ).









Μη τη χάσετε!

 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης