O... «στόλος» του Λιμενικού στον Αστέρα για τον Ομπάμα

O... «στόλος» του Λιμενικού στον Αστέρα για τον Ομπάμα

Μια άνευ προηγούμενου ζώνη ασφαλείας έχουν δημιουργήσει γύρω από την περιοχή δυνάμεις της αστυνομίας και του Λιμενικού

O... «στόλος» του Λιμενικού στον Αστέρα για τον Ομπάμα
Μια άνευ προηγούμενου ζώνη ασφαλείας έχουν δημιουργήσει γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και του Λιμενικού σώματος.

Κι αν από τη στεριά έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι που οδηγούν στο ξενοδοχείο, από θαλάσσης ο στόλος του λιμενικού έχει δημιουργήσει ένα φράγμα που αποτρέπει την προσέγγιση προς το χώρο που θα καταλύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Κλείσιμο

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά έξι σκάφη του λιμενικού κι αρκετά ταχύπλοα βρίσκονται σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από την παραλία του πολυτελούς ξενοδοχείου. Βατραχάνθρωποι βρίσκονται πάνω σε φουσκωτά, ενώ οι αξιωματικοί του λιμενικού έχουν στρέψει τα βλέμματα τους πάνω από τα ραντάρ και τα σόναρ προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη προσέγγιση ανεπιθύμητου σκάφους.

Την ίδια ώρα στην οδό Απόλλωνος που οδηγεί στην κεντρική είσοδο του Αστέρα Βουλιαγμένης έχουν στηθεί κλούβες της αστυνομίας με άνδρες των ΜΑΤ και άλλων μονάδων της ΕΛΑΣ οι οποίες δεν επιτρέπουν την διέλευση προς το ξενοδοχείο αυτοκινήτων και περαστικών.

Συνολικά στην περίμετρο του ξενοδοχείου βρίσκονται περισσότεροι από 500 αστυνομικοί κι άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη του προέδρου των ΗΠΑ.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης