Εκρυβε δυο κιλά κοκαΐνης στο πατρικό του στη Λάρισα

Εκρυβε δυο κιλά κοκαΐνης στο πατρικό του στη Λάρισα

Συνελήφθησαν ο 69χρονος πατέρας και η 67χρονη μητέρα του διακινητή

Εκρυβε δυο κιλά κοκαΐνης στο πατρικό του στη Λάρισα
Οι ηλικιωμένοι γονείς ενός 44χρονου διακινητή κοκαΐνης ήταν οι πρώτοι που βρέθηκαν με χειροπέδες, όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στο σπίτι τους στη Λάρισα και στους βοηθητικούς χώρους. Αργότερα συνελήφθησαν ο ίδιος και άλλα τρία άτομα.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 934 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 533 γραμμαρίων, 428 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας κι έτσι συνέλαβαν τον 69χρονο πατέρα και την 67χρονη μητέρα του διακινητή.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν ο 44χρονος που είχε πάνω του 1.990 ευρώ μαζί με άλλους δυο Έλληνες ηλικίας 41 και 23 χρόνων και μία 22χρονη Γεωργιανή, στα σπίτια των οποίων κατασχέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους έξι γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,2 γραμμαρίων, τρεις τρίφτες και 16 ναρκωτικά χάπια, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και 300 ευρώ.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στους έξι συλληφθέντες δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης