Καβάλα: Έκλεψαν κάρτες ανάληψης και «σήκωσαν» χρήματα

Καβάλα: Έκλεψαν κάρτες ανάληψης και «σήκωσαν» χρήματα

Ένας 25χρονος και ένας 22χρονος βρήκαν ανασφάλιστο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και πήραν μεταξύ άλλων δύο βιβλιάρια καταθέσεων και δυο κάρτες ανάληψης

Καβάλα: Έκλεψαν κάρτες ανάληψης και «σήκωσαν» χρήματα
Νόμισαν ότι έπιασαν την καλή οι δυο νεαροί που βρήκαν ανασφάλιστο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Καβάλα, καθώς σκέφτηκαν ότι δεν θα το γλεντούσαν απλώς με το μπουκάλι με οινοπνευματώδες ποτού που πήραν από μέσα, αλλά θα έβγαζαν και… χαρτζιλίκι!

Ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει μέσα διάφορα έγραφα και μικροαντικείμενα, αλλά και δυο βιβλιάρια καταθέσεων και δυο κάρτες ανάληψης, στη μια από τις οποίες ήταν κολλημένο το PIN! Με αυτήν, οι ηλικίας 25 και 22 χρόνων δράστες πήγαν σε ένα ΑΤΜ και «σήκωσαν» 340 ευρώ.

Κλείσιμο
Δεν πρόλαβαν να τα χαρούν, ωστόσο, γιατί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 338 ευρώ και δυο αναπτήρες που πρόλαβαν να αγοράσουν! Όλα τα κλοπιμαία και το… μπουκάλι αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ενώ πάνω στους νεαρούς κατασχέθηκαν δυο φακοί και πέντε εργαλεία και παρελήφθησαν από την Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Πάνω από τρία χρόνια πέρασαν για να εξιχνιαστεί η διάρρηξη σε ένα σπίτι στο Βέλο Κορινθίας, που είχε γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013! Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Βραχατίου, ταυτοποιήθηκε ένας 37χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Μαζί, υποβλήθηκε ανάλογη δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου ομοεθνούς του δράστη για άλλη κλοπή που είχε γίνει φέτος στις 9 Αυγούστου σε σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης