Κάθε βράδυ και μια διάρρηξη για νεαρό δράστη στα Ιωάννινα

Κάθε βράδυ και μια διάρρηξη για νεαρό δράστη στα Ιωάννινα

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ως τα ξημερώματα της Κυριακής, «χτύπησε» τρεις φορές σε δυο μαγαζιά και ένα ιατρείο, αλλά την Δευτέρα βρέθηκε με χειροπέδες

Κάθε βράδυ και μια διάρρηξη για νεαρό δράστη στα Ιωάννινα
Τρεις ημέρες κράτησε η... επιδρομή ενός νεαρού διαρρήκτη σε καταστήματα και γραφεία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ως τα ξημερώματα της Κυριακής, «χτύπησε» τρεις φορές σε δυο μαγαζιά και ένα ιατρείο, αλλά την Δευτέρα βρέθηκε με χειροπέδες.

Κλείσιμο
Ο 24χρονος έσπασε αρχικά το τζάμι από το παράθυρο ενός ιατρείου και άρπαξε έναν φορητό υπολογιστή και φύλλα από συνταγολόγιο.

Την επομένη τρύπωσε από ένα ανασφάλιστο παράθυρο σε μια καφετέρια και άρπαξε χρήματα από το ταμείο και ένα κινητό, ενώ μια ημέρα αργότερα διέρρηξε και ένα καφέ μπαρ και πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο γραφείο του.

Όμως, εντοπίστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, συνελήφθη και στο σπίτι του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.

Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης