Κλεμμένες κυψέλες και όπλα στην Βοιωτία

Κλεμμένες κυψέλες και όπλα στην Βοιωτία

Μελισσοκόμος με έξοδα... άλλων θέλησε να γίνει ο 59χρονος Έλληνας

Κλεμμένες κυψέλες και όπλα στην Βοιωτία
Ο ασύρματος πομποδέκτης που είχε στην κατοχή του για να παρακολουθεί τις συχνότητες της Αστυνομίας δεν φάνηκε χρήσιμος σε έναν 59χρονο που έγινε μελισσοκόμος κλέβοντας κυψέλες από άλλους, ενώ στο σπίτι του είχε και ένα μικρό οπλοστάσιο και ναρκωτικά.


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών που είχαν δεχθεί καταγγελίες για κλοπές κυψελών μελισσών από διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν σε ένα θαμνώδες σημείο στην αγροτική περιοχή της Θίσβης τρεις από αυτές που είχαν κλαπεί πρόσφατα μαζί με τα σμήνη μελισσών από έναν 47χρονο μελισσουργό. Η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση και, όταν πλησίασε ο 59χρονος, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Κλείσιμο


Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 21 κυψέλες με τα μελίσσια τους που εξετάζεται σε ποιους ανήκουν, αλλά και ένα πιστόλι κρότου, δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής, 152 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μαχαίρι, δυο κροτίδες, ένα ζευγάρι χειροπέδες και επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κλοπές και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί ειδών πυροτεχνίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης