Ανήλικοι χτύπησαν κτηνοτρόφο για να του αρπάξουν ένα αρνί και ένα κατσίκι

Ανήλικοι χτύπησαν κτηνοτρόφο για να του αρπάξουν ένα αρνί και ένα κατσίκι

Τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα ξύλινο κλομπ με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Ανήλικοι χτύπησαν κτηνοτρόφο για να του αρπάξουν ένα αρνί και ένα κατσίκι
Έστειλαν στο νοσοκομείο έναν ηλικιωμένο κτηνοτρόφο για να του αρπάξουν ένα αρνί και ένα κατσίκι τρεις νεαροί ζωοκλέφτες εκ των οποίων οι δυο ανήλικοι στον Τύρναβο της Λάρισας! Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών και οι πιτσιρικάδες συνελήφθησαν.

Οι τρεις νεαροί επιτέθηκαν ξαφνικά στον 82χρονο κτηνοτρόφο και τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα ξύλινο κλομπ τραυματίζοντάς τον ελαφρά, με αποτέλεσμα αργότερα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όμως, τα στοιχεία τους προέκυψαν από την έρευνα των ανδρών του τοπικού τμήματος  και της Ασφάλειας Λάρισας.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των κλεμμένων ζώων και τη σύλληψη του 19χρονου συνεργού τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης