Βούλγαροι έφερναν λαθραία ποτά από την πατρίδα τους

Βούλγαροι έφερναν λαθραία ποτά από την πατρίδα τους

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες με το οποίο έφτασαν στα σύνορα οι δράστες ηλικίας 38 και 25 χρόνων έγινε «φύλλο και φτερό» από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής, οι οποίοι βρήκαν κρυμμένες στο εσωτερικό του όχι μια ή δυο αλλά 109 φιάλες αλκοολούχων ποτών 

Βούλγαροι έφερναν λαθραία ποτά από την πατρίδα τους
Δεκάδες μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά που είχαν αγοράσει πάμφθηνα από καταστήματα στην πατρίδα τους, σκόπευαν να πουλήσουν σε... ελληνικές τιμές δυο Βούλγαροι λαθρέμποροι που εντοπίστηκαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στη Νυμφαία της Ροδόπης!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες με το οποίο έφτασαν στα σύνορα οι δράστες ηλικίας 38 και 25 χρόνων έγινε «φύλλο και φτερό» από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής, οι οποίοι βρήκαν κρυμμένες στο εσωτερικό του όχι μια ή δυο αλλά 109 φιάλες αλκοολούχων ποτών που οι επιβάτες δεν είχαν δηλώσει στο Τελωνείο κατά την είσοδό τους στη χώρα!

Τα λαθραία μπουκάλια κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι φόροι και δασμοί που πρέπει να καταβληθούν στο ελληνικό δημόσιο, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης