Ηλικιωμένοι θύματα απατεώνων σε Ηλεία και Αχαΐα

Ηλικιωμένοι θύματα απατεώνων σε Ηλεία και Αχαΐα

Το ζευγάρι των αγνώστων απατεώνων κατάφεραν να πείσουν την άτυχη γυναίκα ότι τους είχε στείλει ο γιος της, με τον οποίο μάλιστα προσποιήθηκαν ότι μιλούσαν στο κινητό τους

Ηλικιωμένοι θύματα απατεώνων σε Ηλεία και Αχαΐα
Ξαναχτύπησε το ζευγάρι των αγνώστων απατεώνων που εξαπατούν ανυποψίαστα ηλικιωμένα άτομα σε περιοχές της Ηλείας, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικές μεθόδους. Τελευταίο τους θύμα ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα στην κοινότητα Καλλίκωμο.

Οι δράστες κατάφεραν να πείσουν την άτυχη γυναίκα ότι τους είχε στείλει ο γιος της, με τον οποίο μάλιστα προσποιήθηκαν ότι μιλούσαν στο κινητό τους, για να τους δώσει όσα χρήματα είχε ώστε να ξεπληρώσει κάποια οφειλή. Η ηλικιωμένη δεν σκέφτηκε να μιλήσει με το παιδί της και έδωσε 1.200 ευρώ στο ζευγάρι, που την ευχαρίστησε ευγενικά και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί του τμήματος Κρεστένων ερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη κατ’ αγνώστων.

Κλείσιμο
*** Πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα άγνωστος για να εξαπατήσει έναν ηλικιωμένο στην Πάτρα. Του τηλεφώνησε και τον έπεισε να αγοράσει έξι κουτιά… φαρμάκων έναντι 250 ευρώ! Ο 81χρονος, που φαίνεται ότι ακολουθούσε την συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, πλήρωσε τα χρήματα αλλά φάρμακα δεν είδε και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου στην Ασφάλεια Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης