Θεσπρωτία: Πολωνός μεταφορέας προσπάθησε να κάψει 83 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Πολωνός μεταφορέας προσπάθησε να κάψει 83 κιλά χασίς

Ο 42χρονος άνδρας, μόλις κατάλαβε ότι δεν θα απέφευγε τη σύλληψη προσπάθησε να πυρπολήσει
83 κιλά και 206 γραμμάρια χασίς που ήταν το φορτίο που είχε στο αυτοκίνητό του

Θεσπρωτία: Πολωνός μεταφορέας προσπάθησε να κάψει 83 κιλά χασίς
Αν και η φωτιά θα είχε μειώσει κατά πολύ το βάρος του, ζύγιζε 83 κιλά και 206 γραμμάρια το φορτίο με το χασίς που προσπάθησε να πυρπολήσει ο 42χρονος Πολωνός μεταφορέας του, όταν κατάλαβε ότι δεν θα απέφευγε τη σύλληψη το πρωί της Τετάρτης στη Θεσπρωτία!

Παρ’ όλο που ένα μέρος της ποσότητας της ακατέργαστης κάνναβης είχε καεί, όσο πρόλαβαν να βγάλουν οι αστυνομικοί από τον χώρο των αποσκευών ήταν αρκετό για να ασκηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας στον αλλοδαπό δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Πολωνός είχε εντοπιστεί από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, αλλά ο 42χρονος αγνόησε το σήμα για έλεγχο που του έκαναν και ανέπτυξε ταχύτητα. Σε ένα σημείο της εθνικής οδού στην πλαγιά του όρους Γκορίλα, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εξετάζει το κινητό τηλέφωνο του δράστη, προσπαθώντας να εντοπίσει τους εντολείς του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης