Τον τεμάχισαν για να πει πού είχε χρήματα, λέει η αδερφή του 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Τον τεμάχισαν για να πει πού είχε χρήματα, λέει η αδερφή του 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Βασική κατηγορούμενη η σύντροφός του!

Τον τεμάχισαν για να πει πού είχε χρήματα, λέει η αδερφή του 40χρονου στον Ασπρόπυργο
«Θέλω να αποδοθεί διακαιοσύνη για τη ψυχή του αδερφού μου. Υπάρχουν ακόμη πολλές σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης που δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο αδερφός μου πρέπει να βρήκε φρικτό θάνατο καθώς στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύντροφό του και κατηγορουμένη για τη δολοφονία του, βρέθηκαν δεκάδες κηλίδες αίματος σχεδόν σε όλα τα δωμάτια» δηλώνει στο protothema.gr η αδελφή του 40χρονου διερμηνέα που βρέθηκε τεμαχισμένος στον Ασπρόπυργο.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου 2016 όταν σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων, που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, βρέθηκαν μέσα σε δύο σακούλες, μέλη από πτώμα ανδρός, αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με τη δικογραφία «στην αυτοψία που ακολούθησε βρέθηκαν στη μία σακούλα δύο ανθρώπινα χέρια, αποκομμένα στο ύψος των αγκώνων και δύο ανθρώπινα πόδια, αποκομμένα στο ύψος των γονάτων. Στην άλλη σακούλα βρέθηκε ένα κεφάλι ενώ στο πτώμα εντοπίστηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύμα από τέμνον και νύσσον όργανο στην περιοχή του λαιμού». 

Κλείσιμο
Από τη δακτυλοσκόπηση που ακολούθησε στο νεκροτομείο Αθηνών προέκυψε ότι τα αποτυπώματα του θύματος δεν ανήκαν σε σεσημασμένο άτομο και έτσι με εισαγγελική εντολή δόθηκε στη δημοσιότητα  η φωτογραφία του. Τον άγνωστο άνδρα αναγνώρισε, τότε, η ίδια του η αδελφή, η οποία πήγε αμέσως στην αστυνομία. Όπως προέκυψε επρόκειτο για τον 40χρονο Ivan Georgiev που έμενε στην Ελλάδα από το 2000 και εργαζόταν ως διερμηνέας σε δικηγορικό γραφείο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια είχε δεσμό με μια 43χρονη γυναίκα, με την οποία διέμεναν μαζί στη Νέα Χαλκηδόνα. Η 43χρονη, κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι είχε δει το θύμα για τελευταία φορά, το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου όποτε και της είπε ότι θα αναχωρούσε για τη Βουλγαρία.

Το θύμα, ο 40χρονος Ivan Georgiev



Προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν εμπλοκή της 43χρονης στην υπόθεση, διεξήχθη έρευνα και αυτοψία στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι. Τότε, βρέθηκαν καστανέρυθρες κηλίδες, ο γενετικός τύπος των οποίων ταυτίστηκε με τον γενετικό τύπο του 40χρονου. Οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στη σύντροφο του διερμηνέα αλλά και σ' έναν αδελφικό του φίλο. Τότε η 43χρονη αναίρεσε τα όσα είχε υποστηρίξει αρχικά στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε πως ο κολλητός φίλος του διερμηνέα ήταν εκείνος που τον είχε σκοτώσει και τον είχε τεμαχίσει προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. Κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά ο φίλος του θύματος λέγοντας πως τα όσα κατέθεσε η 43χρονη ήταν αναληθή και πως τον ενέπλεξε στη δολοφονία γιατί ήταν ο πιο κοντινός του άνθρωπος. Τελικά, τόσο η 43χρονη σύντροφος του θύματος, όσο και ο 44χρονος φίλος του κατηγορήθηκαν και προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του διερμηνέα και την περιύβριση της σορού του.

Μήνες τώρα, η αδελφή του θύματος Daniela Georgiev δίνει έναν τεράστιο αγώνα προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη στον αδελφό της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με μία ακόμη σκληρή αλήθεια όταν πήρε στα χέρια της την έκθεση αυτοψίας που έγινε στο διαμέρισμα όπου δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε ο αδελφός της. «Το διαμέρισμα όπου σκότωσαν και τεμάχισαν τον αδελφό μου ήταν γεμάτο από το αίμα του. Αυτό υποδεικνύει ότι ο αδελφός μου βρήκε φρικτό θάνατο για να μαρτυρήσει τόσο το pin της κάρτας του όσο και το πού είχε κρυμμένα τα χρήματά του, στο σπίτι του στη Βουλγαρία. Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις αναλήψεις που ακολούθησαν μετά το θάνατό του αλλά και από τη σκηνοθέτημενη ληστεία που έγινε στο σπίτι του, στη Βουλγαρία» ισχυρίζεται η αδελφή του διερμηνέα και δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. 

H αδερφή του θύματος, Daniela Georgiev



Δείτε το ξέσπασμα της αδελφής του 40χρονου σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης